Θεματική φωτογράφηση γάμου

Home / ΓΑΜΟΣ  / Θεματική φωτογράφηση γάμου

Στο Γάμο σας οι πρωταγωνιστές είστε εσείς. Αρκετές νύφες και γαμπροί διαλέγουν μια συγκεκριμένη θεματική  ενότητα φωτογράφησης για το γάμο τους. Η θεματική φωτογράφηση του γάμου σας αποτυπώνει την μαγεία της στιγμής σε ένα σκηνικό,  που έχει στηθεί ακριβώς για εσάς.

Σε μια θεματική φωτογράφηση γάμου μπορεί να υπάρχει χρώμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία από μια αγαπημένη ταινία, μπορεί να υπάρχει concept ενός τοπίου στην ακρογιαλιά, σε ένα νησί, ενός αξιοθέατου,  μπορεί να υπάρχει concept μιας άλλης εποχής.  Επίσης, η θεματική φωτογράφηση ενός γάμου μπορεί να έχει θέμα φωτογράφηση μοντέρνας αισθητικής, όπως σε δρόμο, σε λεωφορείο κα. Γενικά στην θεματική  προσέγγιση μιας φωτογράφησης μπορεί να υπάρχει μια μικρή δόση υπερβολής,  όμως το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει στυλ, άποψη, να είναι κομψό και να είναι μια φωτογράφηση γάμου όπως την ονειρευτήκατε και γιατί όχι παραμυθένια και να σας αντιπροσωπεύει για να το χαρείτε. Δείτε μερικά πραγματικά θέματα φωτογράφησης από ζευγάρια που μας άρεσαν …φωτογραφημένα από το Studio Alpha.

Μπορεί και εσείς να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα σας σε συνεργασία με το Studio Alpha και να δημιουργήσετε μαζί το concept του δικού σας γάμου.

Πηγή άρθρου : myweddingstar.gr